Wednesday, January 2, 2013

Din 1 Ianuarie 2013 Bibliophile Mystery redeschide Competitia Lunii + Primul CONCURS 2013

Buna tuturor! La Multi Ani! Speram ca ati petrecut excelent noaptea de Revelion si acum reveniti cu forte proaspete in blogosfera :D

Incepand din acest moment redeschidem competitia "Cititorul Lunii". Stim ca este un concurs care v-a placut, asa ca vi-l oferim din nou. Regulile nu difera cu mult de cele vechi:

- concursul e valabil daca pe data de 15 a lunii in curs sunt cel putin 5 persoane care au mai mult de 10 comentarii;
- concurentii sunt anuntati pe data de 15 a fiecarei luni. Toti cititorii cu mai mult de 10 comentarii in luna respectiva sunt calificati;
- comentariile trebuie sa fie la subiect si nu mai mult de 5 de persoana la fiecare postare, date ca raspunsuri la comentariile altor cititori sau in cazul in care ati uitat sa mentionati ceva important in comentariul anterior;
- cartea sau cartile puse in joc se anunta pe data de 15 a lunii, odata cu concurentii sau se negociaza la sfarsitul lunii cu castigatorul, in functie de cartile existente pe stoc;
- in functie de activitatea voastra, putem decide sa alegem mai multi castigatori.

Acestea fiind spuse, va dorim un an nou plin de bucurii si impliniri si va invitam sa ne povestiti cum ati petrecut noaptea dintre ani. Cel mai simpatic comentariu va avea ca premiu volumul doi al seriei Evernight, oferit de editura LEDA:

Născută din părinţi vampiri, Biancăi i s-a spus întotdeauna că e menită să devină aidoma lor. Dar s-a îndrăgostit de Lucas, un irezistibil vânător de vampiri infiltrat la Academia Evernight, şcoala-internat exclusivistă la care este elevă. Bianca este hotărâtă să fie împreună cu Lucas, chiar dacă pentru asta e nevoie să-i mintă pe vampirii puternici din Evernight. Propriile minciuni o împing în adâncul misterelor şcolii, şi descoperă că până şi cei în care are cea mai mare încredere îşi au propriile secrete întunecate. Când o forţă fantomatică începe să atace academia – având-o pe Bianca drept ţintă –, ea descoperă adevăruri şocante din propriul trecut, care-i vor schimba pentru totdeauna viitorul.
Ultima data de inscriere este 15 ianuarie 2013. Castigatorul va fi anuntat pe 16 ianuarie aici pe blog.
Succes!


23 comments:

Law said...

Hei!
La multi ani si voua!
Anul asta mi-am propus sa fiu mai activa peste tot :))
Cum am petrecut noaptea de revelion? Cu un grup de adolescenti petrecareti. Am baut, am dansat, am confundat lumea, am vazut artificiile, am facut poze, am dansat iar, am iesit in frigul noptii si am strigat, am scapat tortul pe jos, am facut bataie cu frisca... deci m-am distrat :))
A fost super fain... Voi cum l-ati petrecut?

Unknown said...

ma inscriu si eu.desi invat pentru sesiune,sper sa am timp sa comentez.

Duduş said...

Un an nou fericit plin de postari la fel de frumoase ca cele de pana acum!
In noaptea dintre ani eu nu am fost ca ceilalti la vreo mega petrecere, din pacate pentru mine, ci am stat acasa la o prietena si am ras si dansat toata seara. Cea mai amuzanta parte a fost cand ne-am dat seama ca era 12 fara 3 minute si am inceput sa alergam pe scarile blocului, incercand din rasputeri sa nu dam nas in nas cu scara, pentru a vedea artificiile.
Sunt constienta ca poate unii s-au distrat mult mai bine insa paharul de sampanie, muzica, pozele si somnul intr-un pat minuscul au fost foarte amuzante in ceea ce ne priveste.

Sabryy said...

La multi ani si voua! Sper ca anul 2013 sa fie si mai bun ca anul 2012 si sa fie plin cu carti! :))
Ma inscriu si eu, pentru prima data, cred, la concursul cititorul lunii.

La celalalt concurs nu ma inscriu, din moment ce Revelionul meu a fost plictisitor. Poate doar faptul ca am comandat pizza care a venit in sapte minute si a facut-o pe bunica sa o verifice pana a dat toata carnea de pe ea; credea ca e nefacuta :))

alexa ioana said...

Happy New Year!!
sper ca noul an sa va aduca fericire, sanatate, bucurii si muulte carti:D
ma inscriu si eu pentru concursul de fidelitate. sper sa reusesc sa fiu activa, mereu urmaresc blogul dar din pacate rareori mai apuc sa comentez (facultatea asta imi ocupa tot timpul..)
in fine, mult succes participantilor la concursul Evernight!:)

Anonymous said...

deci cred ca ma inscriu si eu ;)) Pai sa vedem..cum am petrecut eu revelionuL? In ziua de 31 decembrie eram total plitisita initial nu aveam nimic planuit , gandul meu era la sarmaleee ..alergam agitata de colo incolo, iar cand am inceput sa ma plictisesc brusc un traznet s-a ivit ...si eu am gasit ceva de facut , am luat o foaie si am inceput sa desenez, dar m-am plictisit rapid asa ca am luat cu asalt Robinson CRusoe ..greu foarte greu , dupa ce m-am luat la tranta cu cartea , unde evident ca eu am castigat am inceput sa plang deoarece eu m-am indragostit de un canibal ..da era descris precum perfectiunea intruchipata si poc la un moment dat m-a pocnit realitatea ..VIneri era canibal ..asa trecand peste acest aspect melodramatic al meu ..am continuat sa ma invart dintr-o parte in alta , pana cand pe comp ma aflam i-afacut o urare prietenei mele si in schimbul urarii am primit o invitatie la ea , cum stam foarte aproape una de alta nu am putut sarefuz asa ca m-am imbracat cu tot ce am putut si am pornit la mica mea prietena , ne-am uitat la Spongebob ( recomand chestia asta e foarte tare ) apoi am gasit niste vloguri dragute iarr inima mea incepuse sa planga acolo, deci cred ca am urlat pe la vreoo 5 vlogari americani sa ma ia de nevasta .. alta poveste ) am vazut artificii si am petrecut cu colega mea de suferinta ..cam asa arata revelionul meu ..am ajuns acasa si am intrat pe bloguri ;)) cam atat ;)

Anonymous said...

am uitat sa mentionez doua lucruri, as dorii sa ma inscriu si pentru concursul de fidelitate si al doilea lucru foarte important este urarea mea de bine pentru anul 2013, si cum sunt noua pe aici sper sa am si eu un locusor ...cu drag krisszu

Cristinab said...

va doresc un an nou fericit si sanatos si plin de evenimente frumoase tuturor!! [ca al meu o sa fie :) ]
mi-am propus ca anul acesta sa fiu activa la tot ce-mi pune mintea si corpul in miscare, asa ca voi fi pe aici cat pot sa des.

La trecerea dintre ani am petrecut cu logodnicul meu, cea mai buna prietena a mea si iubitul ei. am gatit impreuna intr-o bucatarie mica si ne-am distrat pana la miezul noptii cand am iesit in oras sa vedem articifiile. dupa inapoi acasa unde am papat bucate care in pozele pe internet apareau mai frumoase, iar gustul... Slava Domnului ca a fost bun. pe la 3 a.m. somnul ne-a invins.

succces tuturor!

Christyna_BM said...

Bine ai venit Krisszu! Ne bucuram de cunostinta si te mai asteptam.

Anonymous said...

multumesc cu drag ...acum ca am de putin timp blogusorul in platforma asta ...trebuie sa mai cunosc si eu lumea ;)) incantata de cunostinta

Unknown said...

ma inscriu si eu la cel de fidelitate sunt foarte incantata. Va urmaresc de mult timp si acum imi fac si eu curaj si comentez mai des. multumim pentru concurs:* sa va dea Domnul cat mai mult noroc in acest an care este destinat sa fie ghinionist, saracutu=))

Unknown said...

In primul La multi ani tuturor! Va doresc un an frumos si mult mai bun, sa aveti parte de tot ce va doriti.

La petrecerea de Revelion, am petrecut cu prietenii. La miezul noptii, dupa atata dans mi-am adus aminte de piesa lui Psi - Gangnam Style. Eu nu stiam dansul si asa ca m-am hotarat sa il invat alaturi de ceilalti. Ce a urmat va inchipuiti, toti au dansat pana la epuizare. Locul a devenit dintr-o data prea mic pentru atata lume si mai ca era sa cada bradul pe noi. De fapt chiar a cazut o parte din el, este unul artificial si se mai desprinde. Bradutul, nu a scapat apoi pentru ca ne-am amintit ca avea bomboane de ciocolata care trebuiau devorate.
Dupa toate acestea, am cam invatat si dansul.

Cristina said...

Revelionul de anul acesta a fost primul in care chiar m-am distrat. Verisoara mea a sunat-o pe maica-mea sa o intrebe daca fac revelionul cu ea in ultima clipa si mama, atunci cand m-a vazut ca nu sunt convinsa, a inceput sa faca semne disperate in timp ce vorbea cu vara-mea si uite asa mi-am petrecut revelionul cu oameni care au de doua ori varsta mea =)). A trebuit sa ma pregatesc in cateva ore. Am o problema cu cei care vin cu capra, si chiar cand doream sa plec i-am auzit pe scara si a trebuit sa astep vreo 30 de minute sa plece, inainte sa-mi iau si eu zborul. Mi-e foarte teama de pocnitori si desi eram fericita ca nu auzisem niciuna tot drumul, aproape de destinatie au aruncat una care puteam jura ca a fost bomba. Groaznic =)). Am inghetat de frig, la 12 noaptea am plecat sa o vedem pe Sandra la concert, dar plecase, si am vazut doar focul de artificii care a fost super, am gresit adresa la care trebuia sa ajungem, am amestecat bauturile si am inceput sa fac crize de ras :)), am dansat tot felul de chestii, incepand cu macarena sau dansul pinguinului si sfarsind cu Ganganam Style, am cantat melodii despre care nu stiam nici ca exista si cand trebuia sa ma intorc acasa am inceput sa negociez cu prietenul verisoarei mele, care este extrem de protector, si nu reuseam sa-l conving ca e suficient de luminat afara ca sa pot pleca acasa. Si ca sa fie totul mai dragut, am inghetat groaznic vreo jumatate de ora in statie, asteptand o masina care sa ma duca acasa.
Pentru mine a fost un revelion foarte reusit chiar daca unora li s-ar parea ciudat.

Anonymous said...

eu nu stiu dansul fenomen si oricum si nea coreeanul , japunezul, chinezul sau ce o fi el s-a saturat de melodia ata, dar nu inainte de-as face vile si alte cele de pe urma acestui videoclip , plus ca a spus ca anul asta nu o va canta oare?

Anonymous said...

La mulţi ani! Un 2013 plin de sănătate, bucurii şi tot ce vă doriţi!

Christyna_BM said...

Multumim, la fel iti dorim si noi, Cristina!

Unknown said...

ba o sa o cante sunt sigura asa zic toti pana apare un contract pe care nu il poate refuza

Unknown said...

eu nu ma inscriu pentru ca seara mea de revelion a fost plictisitoare=))

Simina said...

Revelionul acesta mi l-am petrecut cu verisoara mea si prietenul ei, dar sa nu-l uit pe catelul lor Toby!! Toata seara ne-am distrat, am dansat cu verisoara mea, cu cainele ei. Am mancat bucate facute de mine si verisoara mea, noi la masa, Toby pe jos din farfuria lui. Toata lumea zambea, noi cei cu doua picioare, Toby saliva dupa nu stiu eu ce...
Artificiile au fost minunate, mai ales ca Toby le dadea tarcoale cu o privire serioasa, era chiar pe punctul sa sara la ele daca mai pocnea:))

Duduş said...

Ma inscriu si eu la competitia lunii

Christyna_BM said...

Ne bucuram! Succes!

andra lavander said...

Noul an sa va aduca tot ce v-a lipsit in anul trecut si sa va bucurati de cei deragi de cele mai frumoase zile din viata voastra
e o competitie carei ii duceam dorul, si eu sunt prinsa in mijlocul pregetirii pentru bac si admitere, dar sper sa-mi fac timp pentru cateva comentarii

Unknown said...

la fel si tie:*

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori